Een kindje op de wereld zetten, een wonderlijk proces

Zwanger zijn is voor een vrouw natuurlijk een erg leuke periode. Het is een tijd van plezier. Er wordt nieuw leven op de wereld gezet, wat een wonderlijk proces is. Natuurlijk is het ook een spannende tijd. Iedere vrouw wil een gezonde kindje op de wereld zetten.

Gelukkig zijn er tegenwoordig vele testen die gedaan kunnen worden om te bepalen om het kindje gezond zal zijn. Zodra de bevalling eenmaal achter de rug is, zullen de tekenen van de zwangerschap zich gaan laten zien. Veel vrouwen krijgen te maken met een slappere buik. Dit komt waarschijnlijk door de zwangerschap.

Slapper na de zwangerschap

zwangere vrouwWanneer een buikwand slapper is geworden na de zwangerschap, kan dit voor de vrouw behoorlijk vervelende gevolgen hebben. Ze voelt zich minder aantrekkelijk. Een ingreep die beschikbaar is voor dit probleem is de buikwandcorrectie. Een ingreep die ervoor kan worden dat de buik weer strak gemaakt kan worden. Het is een ingreep die bijvoorbeeld voor de pas bevallen vrouw een uitkomst kan bieden. Maar mensen met extreem overgewicht die veel zijn afgevallen hebben er ook baad bij. De ingreep is natuurlijk niet zonder risico’s en het is dan ook belangrijk om goed advies in te winnen van een plastisch chirurg.

Mommy makeover

De mommy makeover is een variant van deze ingreep waarbij naast de buikwandcorrectie ook aandacht besteed wordt aan de borsten. Deze zijn na de zwangerschap en eventuele borstvoeding vaak ook slapper geworden. De ingreep combineert het met borstlifting, waarbij de borsten een lift krijgen of eventueel een borstvergroting naar de wensen van de vrouw.